Recept på grillad ryggbiff med trattkantarellsås

Tänk på att hålla koll på ryggbiffens innertemperatur  vid grillen. Grillas ryggbiff för länge så blir snabbt torr.

2 portioner

2 st stora skivor ryggbiff

2 hg trattkantareller

50 g smör

1 vitlök

2 dl grädde

Lite mjöl

Salt & Peppar

Ryggbiffen: Grilla den ca 1.5-2 minuter på varje sida. (max 1min/cm den är tjock). Krydda med salt&peppar.

Trattkantarellsåsen: Stek kantarellerna i smör, och krydda med salt & peppar. Pressa i vitlöken, häll i lite mjöl, (För att den ska bli lite fastare), och häll sen i grädden. Låt det småkoka tills den blivit lite krämig och go.

Smaklig måltid!

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.