Grillad fläskfilé ”Smokey”

  • Antal portioner: 4
  • Total tid: 80 minuter
 

Ingredienser

600 g fläskfilé, bitad
4 st Caj P BBQ Oil Hickory
4 msk smör
3 st vitlöksklyftor, hackade
2 tsk oregano, färsk, hackad
2 dl polentagryn
dl kycklingbuljong
4 msk mascarpone
4 st plommontomater
spröda salladsskott
 

Gör så här

Platta ut köttet lätt, lägg det i en plastpåse och slå på oljan. Låt det marinera ca 1 timme.

Fräs oregano och vitlök i smöret några minuter på låg värme.

Slå på buljongen och låt det koka upp. Rör i polentan och låt det sjuda några minuter under omrörning. Avsluta med mascarpone och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Grilla köttet på het grill tillsammans med tomaterna.

Servera kött, tomat och sallad på polentan.

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.