Följ eller dela gärna:

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

Flankstek i marinad med baconlindad sparris

Midsommaraftonen bjöd på en heldag med vänner och massa god mat.
Dagen började med att klä midsommarstången, som precis hans med innan gästerna kom.
När gästerna anlänt så var det dags att duka fram lunchen, som givetvis bestod av klassiska midsommarrätter med många goda sillar.
Efter ett besök på ett större midsommarfirande så var det dags att tända grillen.
Nu var det dags för den marinerade flanksteken att göra entré!
Flankstek kändes som ett bra val denna dagen, då man inte vill att det ska ta för lång tid vid grillen.
Marinaden bestod av:
Balsamvinäger
Rapsolja
Soja
Pressade Vitlöksklyftor
Flingsalt

Tillsammans med lite grillad sparris, wienerkorvar till barnen och färskpotatis så blev det helt klart lyckat!

20140621-122833-44913529.jpg

20140621-122833-44913779.jpg

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.