Följ eller dela gärna:

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

Beer can Burgers

Beer can burgers.

Ta en färs som du gillar, exempelvis högrevsfärs, eller högrev blandat med fläsk, vanlig nötfärs. Blanda i salt & peppar, (eller annan god krydda). Rör in det i färsen och rulla sen stora köttbullar.

Ta en ölburk och pressa ner den i mitten av färsen. Pressa in kanterna mot ölburken

 

beercan4

 

 

Linda en baconskiva runt färsen (2 skivor om burgaren är stor).

Fyll dom sen med jalapenos, paprika, eller vad du önskar. Sist men inte minst häller du över rikligt med riven ost.

beercan5Lägg dom på grillen, indirekt värme ca 150 grader i 40-45 minuter, servera dom som hamburgare mellan 2 bröd, eller en god sallad.

beercan beercan2

Beer can burger på högrev

Beer can burger på högrev

beercan3

Smaklig måltid!

 

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

5 Responses to “Beer can Burgers

  • Tack för ditt tips på burgare ?

  • Jäklar vad gott! Den har blivit min nya favorit tillsammans med mitt hembryggda öl… Yummie!!! 🙂

    • Kul att du tycker det ?
      Intressant med din öltillverkning, något du säljer?

      • Anonym
        2 år ago

        Tyvärr inte. Jag brygger lite till hembehov och håller på att lära mig. Men man ska aldrig säga aldrig… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.