Beer can Burgers
Beer can burgers.
Ta en färs som du gillar, exempelvis högrevsfärs, eller högrev blandat med fläsk, vanlig nötfärs. Blanda i salt & peppar, (eller annan god krydda). Rör in det i färsen och rulla sen stora köttbullar.
Ta en ölburk och pressa ner den i mitten av färsen. Pressa in kanterna mot ölburken
Linda en baconskiva runt färsen (2 skivor om burgaren är stor).
Fyll dom sen med jalapenos, paprika, eller vad du önskar. Sist men inte minst häller du över rikligt med riven ost.
Lägg dom på grillen, indirekt värme ca 150 grader i 40-45 minuter, servera dom som hamburgare mellan 2 bröd, eller en god sallad.

Smaklig måltid!





Tack för ditt tips på burgare ?
Var så god. Och lycka till med burgaren ?
Jäklar vad gott! Den har blivit min nya favorit tillsammans med mitt hembryggda öl… Yummie!!! 🙂
Kul att du tycker det ?
Intressant med din öltillverkning, något du säljer?
Tyvärr inte. Jag brygger lite till hembehov och håller på att lära mig. Men man ska aldrig säga aldrig… 🙂