Beer can Burgers

Beer can burgers.

Ta en färs som du gillar, exempelvis högrevsfärs, eller högrev blandat med fläsk, vanlig nötfärs. Blanda i salt & peppar, (eller annan god krydda). Rör in det i färsen och rulla sen stora köttbullar.

Ta en ölburk och pressa ner den i mitten av färsen. Pressa in kanterna mot ölburken

 

beercan4

 

 

Linda en baconskiva runt färsen (2 skivor om burgaren är stor).

Fyll dom sen med jalapenos, paprika, eller vad du önskar. Sist men inte minst häller du över rikligt med riven ost.

beercan5Lägg dom på grillen, indirekt värme ca 150 grader i 40-45 minuter, servera dom som hamburgare mellan 2 bröd, eller en god sallad.

beercan beercan2

Beer can burger på högrev

Beer can burger på högrev

beercan3

Smaklig måltid!

 

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

Du gillar kanske också...

5 svar

  1. Kari skriver:

    Tack för ditt tips på burgare 🍔

  2. Stefan Manning skriver:

    Jäklar vad gott! Den har blivit min nya favorit tillsammans med mitt hembryggda öl… Yummie!!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.