Baconlindad kycklingfilé med ost och soltorkade tomater

Igår mixade jag ihop en snabb och enkel middag med kyckling och endast en sallad till det!

Gör så här:

  1. Ta fram 1 kycklingfilé per person, och snitta dom på mitten, men inte helt igenom.
  2. Lägg i osten som du har skivat i stavar. (fetaost/getost eller dylikt)
  3. Strimla soltorkade tomaterna i olja och lägg i dom med.
  4. Tryck ihop kycklingen och linda bacon runt hela kycklingen. (2-3 skivor per kyckling)

Baconlindad kyckling

 

5. Peppra och lägg på grillen på hög värme tills baconet har fått fin färg

6. Grilla indirekt tills innertemperaturen i kycklingen nått 80 grader.

7. Pensla på med mild honungsglaze ett par gånger under tiden kycklingen grillas indirekt.

Servera med sallad, rödlök och balsamvinäger

Baconlindad kyckling med soltorkad tomat

Smaklig måltid!

Facebooktwittergoogle_plusinstagrammail

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.